Viata in Japonia(38)
Raspunsuri - Pagina 8
Deserted spune:
quote:
Originally posted by hannen
Nu mai editez,ca am editat si tot uitai ce am vrut sa zic,bag acu un
P.S Deserted,esti tare secretoasa.Te-am intrebat acum vreo luna-doua daca stai in shizuoka si ai zis ca in ken parca,nu shi.Aseara mi-ai zis ca te intereseaza zona si preturile ,desi erai in zonaazi imi zici ca ne facem cumparaturile in zona ...
Abia acum mi s-a aprins un beculet,asa cum ti-am scris in pm,mi-ar fi placut sa ne intilnim,insa daca nu iti face placere nu-i nici o suparare,doar sa zici,ori asa ori asa
Chiar daca-s in zona se mai intimpla uneori sa gasesti apart. bune si ieftine la o aruncatura de bat. Nu pentru mine ci pentru citiva cunoscuti care vor sa se mute-n zona.
Ex: Kitaandou e scump dar Ryunan si Chiyoda care e la o aruncatura de bat scad preturile simtitor.
Maria sa lucreaza si-n Shizuoka ken, zile/sapatamani intregi si atunci locuim acolo.
Pentru spectatori atat. Restul pe pm.
hannen spune:
quote:
Originally posted by Desertedquote:
Nu mai editez,ca am editat si tot uitai ce am vrut sa zic,bag acu un
P.S Deserted,esti tare secretoasa.Te-am intrebat acum vreo luna-doua daca stai in shizuoka si ai zis ca in ken parca,nu shi.Aseara mi-ai zis ca te intereseaza zona si preturile ,desi erai in zonaazi imi zici ca ne facem cumparaturile in zona ...
Abia acum mi s-a aprins un beculet,asa cum ti-am scris in pm,mi-ar fi placut sa ne intilnim,insa daca nu iti face placere nu-i nici o suparare,doar sa zici,ori asa ori asa
Chiar daca-s in zona se mai intimpla uneori sa gasesti apart. bune si ieftine la o aruncatura de bat. Nu pentru mine ci pentru citiva cunoscuti care vor sa se mute-n zona.
Ex: Kitaandou e scump dar Ryunan si Chiyoda care e la o aruncatura de bat scad preturile simtitor.
Maria sa lucreaza si-n Shizuoka ken, zile/sapatamani intregi si atunci locuim acolo.
Pentru spectatori atat. Restul pe pm.
Bueyyyyyy,esti mortalaaaa

Ma aparam si io cu tzepii de arici,incepusera sa-mi fileze lampile ,da` cam tarziu
Somnic usor fetele.
devylla spune:
quote:Andro merci de sfat!Am sa il incerc cu proxima ocazie,ca sigur nu scap asa usor.De ieri la pranz durerea a incetat dupa bafarin.Zici ca am renascut
Originally posted by pika-pika
Devylla saracuta de tine!Eu am avut asa niste dureri de cap cand alaptam,ce am mai plans,nu puteam sa dorm,nu puteam sa fac nimic...pana cand mi-a pus sotul niste gheata pe cap si asa am adormit si cand m-am trezit mi-a trecut,dar nu stiu daca e indicat sa faci si tu la fel.Poate n-or sa te tina toata sarcina.
Inca nu stii daca e fetita sau baiat,nu?
Andromeda si Aina cu ochii ca maslina (05.07.06)
Inca nu stiu ce este,imi fac planuri mari sa aflu la urm control,deabia astept!
Sabina Y.
15+japonia prin ochii unui amator
bits spune:
mai trag si eu cu ochiul aici pe la voi acum cat dorm cupii![]()
Devylla mie imi treceau durerile de cap cu o cafeluta.o canitza pe zi e okay!
apropos de cheltuieli am o prietena japoneza care traieste cu 5mii pe saptamana(cu sot si copil).cu naiba caci eu sub 3000 nu prea platesc.
Andro ce mai face frumusica?
hannen spune:
E liniste de-ti tziuie urechile pe la noi.
Sau v-a zgaltait cutremuru`?![]()
E cineva din zona afectata?(a` mai tare)Mai ziceti si voi ceva ,cu ce va mai laudati?![]()
![]()
hannen spune:
Devylla,ai luat bufferin?Ai intrebat dr.???Nu cred ca e recomandat in sarcina,sfatul meu e sa nu "testezi" nimic.Mergi la dr. tau si roaga-l sa-ti dea ceva de durere de cap,sigur iti da ceva.
devylla spune:
quote:Nu mi l-a recomandat medicul din pacate.Nu am vrut sa testez nimic,mai ales medicamente.M-am tinut pe pozitie 3 zile,iar apoi la insistentele sor'mii,care a primit de la doctor bufferin in timpul sarcinii,am luat!Nu vreau sa mai,sper sa nu mai am asa dureri,sotul a sunat un prieten doctor si i-a recomandat sa il i-au doar in caz de urgenta si sa nu fac din asta un obicei.
Devylla,ai luat bufferin?Ai intrebat dr.???Nu cred ca e recomandat in sarcina,sfatul meu e sa nu "testezi" nimic.Mergi la dr. tau si roaga-l sa-ti dea ceva de durere de cap,sigur iti da ceva.
Al meu doctor nu a vrut sa imi dea altceva inafara de niste medicamente f usoare.Mi-a zis sa mai rabd putin ca intr-o luna ma vor lasa.
Cafeaua nu si-a facut efectul.
Acum am alta dilema,nepoata mea a facut 'ringo bioki',nu stiu cum se traduce in romaneste si ce pericole exista daca o fac acum in timpul sarcinii.Stie careva?
Sabina Y.
15+japonia prin ochii unui amator
elyia spune:
quote:
Originally posted by devyllaquote:Nu mi l-a recomandat medicul din pacate.Nu am vrut sa testez nimic,mai ales medicamente.M-am tinut pe pozitie 3 zile,iar apoi la insistentele sor'mii,care a primit de la doctor bufferin in timpul sarcinii,am luat!Nu vreau sa mai,sper sa nu mai am asa dureri,sotul a sunat un prieten doctor si i-a recomandat sa il i-au doar in caz de urgenta si sa nu fac din asta un obicei.
Al meu doctor nu a vrut sa imi dea altceva inafara de niste medicamente f usoare.Mi-a zis sa mai rabd putin ca intr-o luna ma vor lasa.
Cafeaua nu si-a facut efectul.
Acum am alta dilema,nepoata mea a facut 'ringo bioki',nu stiu cum se traduce in romaneste si ce pericole exista daca o fac acum in timpul sarcinii.Stie careva?
Sabina Y.15+
japonia prin ochii unui amator
Ar trebui sa mergi sa te vada un medic.Boala este contagioasa si destul de periculoasa in timpul sarcinii intre sapt.12-20.
Sper sa nu fi luat boala!
Pupici si ma rog sa fii bine(stai cat mai departe de micuta)
mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd
pika-pika spune:
Sabina ai grija de tine,dar nu te stresa prea tare.
Ce dor imi e si mie sa fiu insarcinata...
bits bine ca mai treci pe aici din cand in cand.
Aina este o nazdravana,dar ne distram nevoie mare toata ziua...acum ca invata si ea sa joace.De exemplu,de cateva zile alearga de-a busilea prin casa si ii place sa ma duc dupa ea,rade de mama focului si cateodata vine si ea dupa mine,dar mai mult ii place sa o alerg eu.
Maine daca am timp sper sa reusesc sa pun niste filmulete cu ea.
Acum...la culcare!Noapte buna!